Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr. Smolcz Katalin

 

smolczkati1.jpgBőrgyógyász szakorvos.
1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Központi Honvédkórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam szakvizsgámig, melyet 2005-ben kiváló eredménnyel szereztem meg. Ezt követően a BM Központi Kórház bőrgyógyászatán rendeltem – a kórház megszűnéséig.
Jelenleg főállásban a volt MÁV Kórház rendelőintézetében dolgozom, és jelenleg is szoros kapcsolatot ápolok a Honvéd Egészségügyi Központ bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályával.

Érdeklődési területem szinte a teljes bőrgyógyászatot felöleli, így - többek között - foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, gondozásával, bőrdaganatok szűrésével; rosacea, acne, pikkelysömör, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek, különböző eredetű lábszárfekélyek kezelésével is, valamint különböző jóindulatú, esztétikai problémát okozó bőrelváltozások eltávolításával – akár intim területeken is.

Tudományos kongresszusok rendszeres előadója és résztvevője vagyok, ezenkívül tagja vagyok a Magyar Dermatológiai, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti, a Szexuális úton terjedő betegségek Társaságának valamint a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének.