Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Aranyér – Nodus - Proktológia

Az egyik leggyakoribb betegség manapság az aranyér.

Az aranyerességet általában az jellemzi, hogy csendben, tünetek nélkül alakul ki, majd csak előrehaladott állapotban vesszük észre (kitüremkedik a végbélnél) vagy akkor, amikor az aranyérnek már szövődménye áll fenn (vérzik, gyulladt).

Mind a szövődményes állapotot, mind az előrehaladott állapotot csak sebészeti beavatkozással tudjuk jó eredménnyel véglegesen kezelni.

Időben felismert esetet még lehet vágás- és fájdalommentesen gyógyítani.

Klinikánkon végbélsebészeti (proktológiai) rendelőt rendeztünk be, ahol az aranyerességet diagnosztizálni és gyógyítani tudjuk. Természetesen a végbél egyéb betegségeit is vizsgáljuk és ha lehet, akkor kezeljük (pl. repedés, tályog, sipoly, polyp).

Eszközeink alkalmasak a pontos állapotfelmérésre, a sürgősségi ellátásra, de felkészültek vagyunk a vágásmentes gyógyításra is.

Mi az aranyér? A végbélben egy tágult érhalmaz, mely belóg, kitüremkedik, feszül vagy fáj. Ettől kellene megszabadulni. A kimetszés is jó, de nagy fájdalommal jár, sebbel, elhúzódó gyógyulással, váladékozással/vérzéssel. Ez a hagyományos megoldás.

Amiben viszont mi hiszünk az a vágás- és fájdalommentes technika.

Rendelőnk alkalmas a szövődményes, jelentős panaszokkal járó állapotok ellátására is.

Természetesen vannak esetek, amik kórházi ellátást igénylenek, ilyenkor a megfelelő helyre irányítjuk a pácienst.

Ha úgy érzi, hogy segíthetünk állapotának felmérésében vagy már ismert aranyerének gyógyításában, akkor várjuk jelentkezését.

Dr. Regőczi Tamás  

Dr. Regőczi Tamás

Bemutatkozás

Rendelési idő:
P 15:00 - 18:00