Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Általános sebészet

Az általános- vagy hasi sebészet fogalomkörébe nagyon sok betegség tartozik. Ezen betegségek sokszor nagyon színes tünettannal jelentkeznek az érintett betegnél.

Mint a legtöbb betegségnél (pl. belgyógyászati, kardiológiai…), úgy a sebészeti kórképeknél is igaz, hogy minél korábban ismerjük fel a bajt, annál könnyebb a végleges kezelésük illetve a gyors szövődménymentes megoldásuk.

Vannak olyan állapotok, amelyeknél ha nem időben ismerjük fel a bajt, már nem is lehet vagy nem teljes mértékben lehet segíteni.

Ezért klinikánkon a teljes orvos csapat arra törekszik, hogy minél hamarabb felismerje a betegségek jelenlétét akkor is, ha ezen állapotok esetleg még panaszokkal nem is járnak (szűrés).

Az Orvosi Centrumban Sérvsebészeti -, Proktológiai és Általános Sebészeti szakrendelés zajlik.

A sebészet tárgykörébe tartozik a hasfal és a hasüreg szinte minden szervének megbetegedése. Sok hasüregi betegség gyógyítható konzervatív, vagyis nem sebészeti módszerrel (például gyomorfekély), de ha ez sikertelen, vagy eleve a sebészet biztosítja a végleges vagy egyetlen megoldást, akkor műtéthez kell folyamodnunk (pl. sérv, epekő). A potenciális lehetőségekről az érintett pácienst tájékoztatjuk, és közös egyetértésben döntünk a műtét mibenlétéről (pl. laparoscopia, sérvhálók).

A sebészet foglalkozik a pajzsmirigy és az emlő betegségeinek műtéteivel, csakúgy mint a keringési rendszer állapotrendezésével (visszérműtét, artériás rekonstrukciók) is. Így csak biztatni tudjuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk a diagnosztikában esetleges sebészeti megoldásban.

Sebészeink

 

Dr. Regőczi Tamás  

Dr. Regőczi Tamás

Bemutatkozás

Rendelési idő:
P 15:00 - 18:00