Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Orvosi diéta

Orvosi diétaOrvosi diéta szakrendelésünk keretein belül széleskörű tanácsadást nyújtunk pácienseinknek, egyénre szabott életmódprogramunk pozitív változásokat hoz a szervezet számára, nagy hangsúlyt fektetünk a testsúly csökkentésére, annak megtartására, de emellett még megannyi kedvező élettani hatás várható. A javulás észrevehető lesz a laborértékeken, kisebb eséllyel alakulnak ki gyulladásos folyamatok, helyreáll az anyagcsere, fokozódik a vitalitás, és a terhelhetőség is.

A program szakorvosok által kidolgozott tervek alapján zajlik, aminek menetéről, és felügyeletéről szintén szakorvos gondoskodik. Az állapotfelmérést, és célkitűzést követően kezdetét veszi a személyre szabott normoprotein diéta, ami öt darab, egymástól elkülönülő ciklusra osztható.

Biztosíthatjuk, hogy közös erővel, olyan eredményekre teszünk majd szert, amellyel elégedettségét a maximumra növeljük. Ne legyenek kétségei, bátran keresse fel intézményünket, és kérjen előzetes konzultációt! A Budai Magánorvosi Centrum szakorvosai készséggel állnak rendelkezésére!