Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr. Regőczi Tamás

Sebész, proktológus -, plasztikai sebész szakorvos

DSC_0141 új.jpgBudapesten születtem, és tanultam a gimnázium harmadik osztályáig.  A végzős évemet egy ösztöndíj révén az Egyesült Államokban töltöttem. Az amerikai érettségit követően az orvosi egyetem első évét is az USA-ban teljesítettem, hátralévő orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen (Budapest) végeztem, majd 1999-ben doktoráltam.  Az egyetem alatt 1 évet ismét külföldön, Németországban sikerült töltenem és tanulnom (Giessen-i Orvosi Egyetem).

Gyakorló és gyógyító éveim során sebészetből (2006.) és plasztikai sebészetből (2010.) szakvizsgáztam.

Végzésem óta a Szent Imre Kórházban dolgoztam, először az Általános Sebészeti -, majd a Plasztikai - és Helyreállító Sebészeti részlegen.  Külföldi gyakorlaton voltam egy emlősebészeti centrumban Amerikában, sürgősségi orvoslás oktatása miatt Németországban, idegsebészeti továbbképzés miatt szintén Németországban.

A sebészet mellett több évig dolgoztam a gyermek- és felnőtt sürgősségi ellátásban Zsámbékon.  Az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) Postgraduális képzési programján belül előadó, oktató és vizsgáztató voltam hasi sebészet teljes tárgykörében.  Szakmai eredményeimről több előadás, cikk és poszter készült nemzetközi - és haza kongresszusokra, ill. szakmai forumokra.

Nagy számban végzem a fájdalommentes, bélvarrógéppel végzett aranyér műtétet (Longo műtét, PPH), a hasfali sérvek helyreállító műtéteit, a bőr daganatos elváltozásainak plasztikai sebészeti eltávolításait, az emlő szépészeti- és gyógyító műtéteit, mindezt a sebészet- és plasztikai sebészet általános esetei mellett.

Angolul felsőfokon és németül középszinten beszélek.

2013. közepén tértem hazánkba vissza 2 éves külföldi sebészeti tevékenység után.  Egy kanadaiak által üzemeltetett kórházában voltam vezető sebész.