fbpx

Hajózási orvosi szolgáltatás

A hatályos jogszabályok alapján hajózási szolgálatot az a személy láthat el, illetve kedvtelési célú vízijárművet az a személy vezethet, akinek az egészségi alkalmasságát a rendeletben meghatározott orvos megállapította. A vizsgálatot kizárólag a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult orvos végezheti, az alkalmassági iratokat ő adhatja ki.

Gépjármű-vezetői, belvízi hajózási szolgálati és belvízi kedvtelési célú vízijármű-vezetői alkalmassági vizsgálat, III. és IV. osztályú tengeri kedvtelési célú tengeri vízijármű-vezetők időszakos és soron kívüli alkalmassági vizsgálat árai:

a) első fokon: 15.000 Ft (az ár magába foglalja a vizelet gyorstesztet is)

A jogosítvány hosszabbítás során a rendelőben szemészeti vizsgálatot, vérnyomásmérést és vizelet gyorsteszt vizsgálatot végzünk. 40 év felett az alkalmassági vizsgálathoz EKG vizsgálat is szükséges. Szükség esetén elkészítjük az EKG-t is.

Cukorbetegség, korábbi infarktus, szívbetegség, epilepszia, mozgásszervi károsodás, pszichiátriai kezelés esetén szakorvosi vélemény szükséges a-vezetői engedély meghosszabbításához.

Jogosítvány hosszabbításhoz kérjen időpontot online, vagy hívjon bennünket a 06 1 794 3980 telefonszámon.

I. és II. osztályú tengeri kedvtelési célú tengeri vízijármű-vezetők alkalmassági vizsgálata

  • az egészségi alkalmasság vizsgálata + hajóorvosi minősítés: 20.000.- Ft

Tengerész-Orvosi vizsgálatok díjai

  • Az Aida,  Carnival, Royal, Norwegian, Seabourn és a 35 Hajós Társaság által előírt Tengerész-orvosi Vizsgálatok díjai a Hajós Társaságok eltérő egészségi követelményeitől, valamint a betölteni kívánt pozíciótól függenek (pl. nem mindegy, hogy CASINO vagy FOOD HANDLER esetleg MUSICIAN lesz a beosztás) és más lesz az előírt vizsgálatok mennyisége és így a díja  NEW HIRE és RETURNING CREW esetén.Függhetnek a díjak a jelölt életkortól és a hajó útvonalától is, mert lehet, hogy oltásokat is majd fel kell majd venni.Ezért a Tengerészorvosi Vizsgálatok díjait a TÁRSASÁGOK előírt VIZSGÁLATI PROTOKOLLJA, a POZÍCIÓ és a HAJÓ ÚTVONALA alapján kérésre majd email-ben adjuk meg.
Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom:

Prof. Dr. Torzsa Péter

Foglalkozás - egészségügy