Egészségmegőrző szűrővizsgálati csomagok

Orvoshoz ritkán fordulunk panaszmentes állapotban, pedig a betegségek megelőzésének kulcsmomentuma, hogy rendszeresen végzett, az adott személy számára célzottan összeállított szűrővizsgálatokkal idejében fényt derítsünk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jelekre. Évről- évre végzett vizsgálatok eredményeit összehasonlítva jóval a tünetek fellépte előtt lehetőségünk nyílik a kóros folyamatba beavatkozni, megállítani, visszafordítani, adott esetben kezelni.

Hazánkban az összes halálozás 54%-áért a szív- és érrendszeri betegségek, 27%-áért a daganatos megbetegedések felelnek.

Ezen betegségek kezelésének eredményessége nagy mértékben függ a felfedezés időpontjától. Sajnos éppen ezekre a betegségekre kiemelten jellemző, hogy sokáig tünetszegényen, lappangva rombolják szervezetünket. Sok esetben a tünetek felléptekor már nincs lehetőség a teljes gyógyulásra, holott az időben megkezdett terápia teljes felépüléssel kecsegtet.

Ismert tény, hogy mind a daganatos, mind a szív- érrendszeri betegségek kialakulásában szerepet játszó rizikófaktorok közt befolyásolható, és könnyen nem, vagy egyáltalán nem befolyásolható tényezők sora áll. Fontos, hogy ezen tényezők meglétét felkutassuk, a betegségek kialakulásának valószínűségét felmérjük, majd a kiiktatható rizikófaktorokat megszüntessük.

Szűrési programunk során néhány óra alatt, sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, elegáns, kellemes környezetben, szakmailag megalapozott protokollok szerint, több szakorvosunk összehangolt munkájának köszönhetően felmérjük fizikai állapotát, terhelhetőségét, a rizikó faktorokat.

A szűrés menete:

Laborvizsgálatot, /vér és vizeletvizsgálat / követően hasi és kismedencei Uh vizsgálatot végzünk, amit belgyógyászati fizikális vizsgálat ,alapos egyéni és családi kórelőzmény felvétel, antropometriai mérések (testsúly, testmagasság, BMI), nyugalmi EKG vizsgálat, terheléses EKG vizsgálat, szemészeti szakvizsgálat követ.

M méretű csomagunkban a fenti vizsgálatokon kívül szív UH vizsgálat, urológiai/ nőgyógyászati vizsgálat, testösszetétel analízis, valamint bővebb labor vizsgálati sor szerepel.

L csomagunkat pajzsmirigyhormon vizsgálattal, fül- orr- gégészeti vizsgálattal, alsó végtagi Doppler vizsgálattal, urak esetén PSA vizsgálattal, hölgyek számára nőgyógyászati cytológiai vizsgálattal egészítettük ki.

XL csomagunk vezetői stressz kérdőívet is tartalmaz, annak érdekében, hogy a testi állapotfelmérést a mentális állapot felmérése is kísérje. A csomag másik különlegessége, hogy tumormarkereket is vizsgáljuk. A külön férfiak és hölgyek számára összeállított labor vizsgálati csomagban a leggyakrabban előforduló daganatos betegségek követésére (műtétet, gyógyszeres kezelés után), illetve megjelenésének valószínűsítésére szolgáló tumormarkereket nézzük.

 

SZŰRŐCSOMAGJAINK RÉSZLETES TARTALMA

 

Az alábbi linkre kattintva tájékozódhat a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban végzett akciós szűrővizsgálati csomagokról és árairól:

végzett akciós szűrővizsgálati csomagokról és árairól:

Minden egyes vizsgálatot az adott szakterületen nagy jártassággal rendelkező szakorvos kolléga végez. A szűrés eredményéről egy héten belül írásban adunk összefoglalást, melyben felhívjuk páciensünk figyelmét az esetleges eltérésekre, tanácsot adunk azok kezelésére, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk.

Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom: