354097736991500

Tavaszi szűrési ajánlatunk

Kedves Látogatónk!
Bizonyára nem mondunk azzal újat, hogy a betegségek nagy része megelőzéssel: azaz rendszeresen végzett, személyre szabott szűrővizsgálattal elkerülhető. Az idejében elvégzett szűrővizsgálatok felderítik az egészségromlásra utaló jeleket.

Hazánkban a daganatos megbetegedések száma igen magas. Ezekre a betegségekre pedig különösen igaz, hogy a rendszeresen végzett szűrésekkel és azok eredményeinek összevetésével már a tünetek kialakulása ELŐTT esély van beavatkozni a kóros folyamatokba és megállítani, visszafordítani azokat!

Pontosan ezen okokra hivatkozva, valamint azért, mert ezekre az alattomos betegségekre különösen jellemző a sokáig tartó tünetmentesség –  kijelenthetjük azt, hogy ezen betegségek kezelésének eredményessége nagy mértékben függ a felfedezés időpontjától.

Szűrési programunk során sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, elegáns, kellemes környezetben, szakmailag megalapozott protokollok szerint, több szakorvosunk összehangolt munkájának köszönhetően felmérjük fizikai állapotát, terhelhetőségét, a rizikó faktorokat.


Következő szűrési időpontjaink: 2015. március 20., 27., április 6., 13. (péntek)

A szűrés menetéről, valamint az egészségmegőrző szűrővizsgálati csomagajánlatainkról részletes tájékoztatást IDE kattintva talál»

Minden egyes vizsgálatot az adott szakterületen nagy jártassággal rendelkező szakorvos kolléga végez.

A szűrés eredményéről egy héten belül írásban adunk összefoglalást, melyben felhívjuk páciensünk figyelmét az esetleges eltérésekre, tanácsot adunk azok kezelésére, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk.



“Vigyázzon a testére, lelkére, MAGÁRA, mert évek múltán sokszor hiábavaló a felismerés,

gyakran visszafordíthatatlan a szervezetben okozott kár a nemtörődömség miatt…