fbpx

Laborvizsgálatok

  • Főoldal
  • Laborvizsgálatok
  • Laborvizsgálatok

Az egészség a legfontosabb, ezért célszerű rendszeresen laborvizsgálatokat végeztetni annak érdekében, hogy teljes képet kapjunk az aktuális állapotunkról és időben meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket. Ezek a tesztek általában gyorsan, fájdalom nélkül elvégezhetőek.

Milyen eredményeket érdemes vizsgálni?

A legelterjedtebb labor vizsgálat a vérkép, mely során fontos adatok derülnek ki szervezetünkről. Ilyenkor az alakos elemek, mint amilyen a vörösvértest, fehérjevérsejt, trombocita, vagy vérlemezek száma kerül meghatározása, relatív, vagy abszolút formában.

Érdemes továbbá éhgyomri vércukormérést is végezni rendszeresen, mivel így azonnal megállapítható, ha valaki cukorbeteg, így még csírájában el lehet kezdeni a megfelelő kezelést. Hazánkban több mint egymillió ilyen betegséggel élő él, ráadásul több százezren nem is tudják magukról, hogy azok.

A vizeletvizsgálat szintén hasznos diagnosztikai eszköz, hiszen rávilágíthat különféle anyagcserével, vagy vesével kapcsolatos betegségekhez. Mindezen felül további vizsgálatokat is el lehet végeztetni annak fényében, hogy hány évesek vagyunk, vagy milyen az egészségügyi állapotunk.

Akad olyan tünet, amikor azonnal laborvizsgálatra van szükség

Van jó néhány olyan népbetegség, melyek jellegzetes tünetekkel rendelkeznek. Ilyen a fáradékonyság, sápadtság, levertség. Ha ezeket tapasztaljuk, érdemes azonnal orvoshoz fordulni, továbbá abban az esetben is, amikor korábban nem tapasztalt tünetek jelentkeznek. A vérképből általában rengeteg dolgot ki lehet deríteni, így a kezelőorvos pontos diagnosztikát tud felállítani.

Magánorvosi Centrumunk többféle laborcsomagot állított össze annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Az egyszerűbb vizsgálatoktól kezdve a komplex tesztekig bezárólag nálunk garantáltan jó kezekben lesz.

Jöjjön el hozzánk és mérjük fel együtt egészségügyi állapotát. Nincs szükség beutalóra és nem kell örökkévalóságnak tűnő ideig várakoznia. Intézményünkben gyorsan, fájdalommentesen el tudja végeztetni a laborvizsgálatokat, melynek eredményét pár órán belül megkapja email útján.