Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr. Hauser Péter PhD.

 

drhauser-oneletrajz.jpg1995 óta a Semmelweis Egyetem, II.sz. (Tűzoltó utcai) Gyermekklinikáján dolgozom a gyermekonkológia területén. 2006-ban a csecsemő- és gyermekgyógyászat mellé klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát.
1999-ben 4 hónapot töltöttem a németországi Tübingenben a Karl Eberhardt Universität Gyermekklinikáján a Csontvelő-transzplantációs Osztályon, 2001–2002-ben 14 hónapig Memphisben (TN, USA) a St. Jude Childrens’ Research Centerben dolgoztam, mely jelenleg a világ vezető gyermekonkológiai központja.

A gyermekonkológián belül elsősorban agytumorokkal és csonttumorokkal foglalkozom. Érdeklődési területem az agytumorokon belül a medulloblastoma, az ependymoma és az atípusos teratoid/rhabdoid tumor, a csonttumorok közül a Ewing-sarcoma és az osteosarcoma.