Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr. Bodnár Györgyi

 

Bodnár.jpgA radiológián belül a hagyományos röntgendiagnosztikával és ultrahangvizsgálatokkal foglalkozom. Fő szakterületem a mozgásszervi diagnosztika, ezen belül is az ízületi és lágyrész ultrahang vizsgálatok. Ezen vizsgálatokkal a tapintható ízület-izom elváltozások, gyulladások, daganatok, izom- és ízületi sérülések vizsgálhatók.
Ezen témakörökben jelenleg is rendszeres továbbképzéseken, tanfolyamokon veszek részt. A has, pajzsmirigy, nyaki és végtagi erek, here és emlővizsgálatok is a napi munkámhoz tartoznak, ezen vizsgálatokat az elmúlt 30 évben nagy számban végeztem az igen nagy forgalmú, korábban említett munkahelyeken. Szívesen foglalkozom gyermekekkel is, főképp az újszülött és kisded szűrővizsgálatok (koponya, has, csípőízületi ultrahang), melyek kiemelt fontossággal bírnak a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából.

 

Munkahely 

1980-1986: Nyíregyháza, Megyei Kórház Radiológia
1986-2003: Veszprém Megyei Kórház Radiológia
2003-2005: Budai Irgalmasrendi Kórház Radiológia
2005- 2012: Budai Egészségközpont Radiológia
2012- től : Budai Irgalmasrendi Kórház Radiologia és
2013-tól Telki Kórház Radiologia is.

Tanulmányok

1986: Radiológia szakvizsga (Debrecen)
1974-1980: Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános  Orvostudományi Kar

 

Továbbképzések

1986–2012 között évente több alkalommal vettem részt tanfolyamon  és továbbképzésen: Általános traumatológiai diagnosztika, Mozgásszervi radiológia és ultrahang, Ízületi és lágyrész ultrahang diagnosztika valamint Gyermekgyógyászati radiológia és Osteoporosis diagnosztika témakörökben.
Jelenleg Neurosonografia (végtagi idegek vizsgálata) szakterületen képzem magam.

Tudományos társasági tagságok

Magyar Radiológus Társaság