Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr.Tóth Levente

Tóth Levente.jpg

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A rezidensképzés befejezésétől kezdve - jelenleg is - a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológiai Profilján dolgozom.

2010-ben belgyógyászatból, 2013-ban gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát.

2014-ben adjunktussá neveztek ki.

2008 óta végzek endoszkópos vizsgálatokat. A gyomor- és vastagbéltükrözés (diagnosztikus és terápiás) terén jelentős tapasztalatot szereztem, a rendkívül magas évi vizsgálatszámnak köszönhetően.

2013 végétől megkezdtem a kapszula endoszkópiás vizsgálatok végzését. Jelenleg az osztályunkon történő vékonybél kapszulás vizsgálatok legnagyobb részét én leletezem.

2015 elejétől epe és hasnyálmirigy vezetéken is végzek beavatkozásokat (ERCP).

Fő érdeklődési területem az endoszkópia és annak operatív ága, de természetesen szívesen foglalkozok bármely emésztőszervi betegség kivizsgálásával és kezelésével.

Nős vagyok, feleségem orvos, neurológus. Egy kislány édesapja vagyok. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, fotózom.