Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Dr. Eszes Noémi PhD

Dr. Eszes Noémi2007-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános orvostudományi Karán, 2009 óta a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján dolgozom. Pulmonológiai szakvizsgámat 2015-ben szereztem meg „kiválóan megfelelt” minősítéssel. A Semmelweis Egyetem graduális képzéseiben 2010. óta aktívan közreműködöm, mint a magyar és angol orvostanhallgatók gyakorlatvezetője. A Pulmonológiai Klinikán 2000 óta működő Terhes Asztma Ambulancia munkacsoportjának tagjaként a betegellátásban és kutatásban egyaránt részt veszek. Jelenleg ráépített szakképesítésként az allergológia és klinikai immunológia szakvizsgához szükséges gyakorlatokat végzem.

PhD disszertációmat 2016-ban védtem meg, doktori értekezésem alapjául munkacsoportunk kutatási eredményei, a légúti és szisztémás gyulladás asztmás terhességben megfigyelt jellemzői szolgáltak. Az ismertebb tüdőgyógyászati kórképek (asztma, COPD) mellett, a ritkább tüdőbetegségek is (pl. tüdőfibrózis) érdeklődésem tárgyát képezik. Mindemellett munkahelyemen részt vállalok a tüdőtranszplantációra váró betegek kivizsgálásában és a transzplantált betegek gondozásában.

Nyelvismeret

  • angol: középfok
  • német: középfok

Munkahely

Semmelweis Egyetem, Pulmonológiai klinika
Munkahelyi beosztás: egyetemi tanársegéd

Társasági Tagságok

Magyar Tüdőgyógyász Társaság
Európai Tüdőgyógyász Társaság