Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Orvosi Esztétikai és Anti-aging Magánrendelés

Orvos esztétikai kezelések június 1-től a Budai Magánorvosi Centrumban
Hétfőn és Csütörtökön 9:00 - 13:00 óra között.
Bejelentkezés: +36 20 4645600 telefonszámon vagy info@newbeauty.hu e-mail címen.

Az orvosi esztétika és anti-aging medicina az ember külső megjelenésének szépítésével és a természetes öregedési folyamatok lassításával foglalkozó, rohamosan fejlődő tudomány. Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. A külső megjelenés önmagában nem elég a pozitív kisugárzáshoz. A szépség belülről is fakad. Lehet, hogy külsőleg valaki nagyon szép, ugyanakkor nem érzi jól magát, és nem látja magát szépnek. Hiába kitűnőek valakinek a külső adottságai, ha emellett egészségtelenül táplálkozik és emiatt kevés vagy nem megfelelő minőségű antioxidáns jut a szervezetébe, idővel bőre veszít állagából, megjelennek rajta a különböző ráncok és bőrhibák, aminek hatására idő előtt elkezd öregedni. Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Az esztétikai orvoslás az egészségmegőrzéssel együtt ebben tud segíteni. A Budai New Beauty Központ orvosaként komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Az alapos konzultáció során meghatározzuk, hogy mivel tudjuk a leghatékonyabban kezelni az öregedés tüneteit, emellett pedig holisztikus szakemberként az életmódbeli, a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Botox

A Botox, vagyis a Botulinum A toxin a természetben is előforduló ránctalanít szer, amely az arcon a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki hatását. A kezelés során a mimikai izmokba egy nagyon vékony tűvel Botox injekció kerül befecskendezésre, melynek hatására az izmok ellazulnak, és a kezelést követő 5. napra kisimulnak. Az eljárás körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, évente többször is alkalmazható. Hatása 3-6 hónapig marad meg.

Hyaluronsavas arc- és ráncfeltöltés

A hyaluronsav az emberi bőr alapvető alkotóeleme, tehát természetes anyag és teljes mértékben felszívódik. A bőrben vízmegkötő hatású, ezáltal biztosítja annak hidratáltságát, rugalmasságát, tónusát, és puhaságát. A hyaluronsavból az idő múlásával egyre kevesebbet tartalmaz a bőr, aminek következtében ráncok képződnek, elvékonyodik a bőr, illetve szárazabbá válik. Az esztétikai orvos a pácienssel közösen a problémás területnek megfelelően választja ki a kezeléshez legjobban illő töltőanyagot. Az egyes kezelés-típusok bizonyos esetekben együttesen is alkalmazhatóak.

Thread Lifting

Bioszálas kontúrozás (angolul Fine Thread Contouring, Thread Lifting), a megereszkedett bőr helyreállítási technológiák között az egyik legmodernebb és legjobb műtét nélküli eljárás. A beavatkozás során a bőr megfelelő rétegébe steril, hajszálvékony, bőrbarát szálakat helyeznek, amelyek később felszívódnak. A szálak, illetve a szúrások helyén regenerációs folyamatok kezdődnek el, amelyek fokozzák a kollagén termelődését, felgyorsítják a helyi mikrokeringést, beindítják a helyreállító folyamatokat. A bőrfiatalító hatás mellett a szöveteket is megemeli. Ez a technológia nem csupán a ránctalanításra alkalmazható, hanem emellett még az arc, nyak, kéz, a kar felső részének, a has, mell formázásra is. Az eljárás egyszerű, szinte fájdalommentes, hatása egy igen rövid gyógyulási idő után akár 2 évig is tart.

Orvosi lézer

A lézeres kezelések között a bőr frakcionált lézerrel történő fiatalítása mellett egyre nagyobb növekszik a népszerűsége a női intim területek, valamint a hüvely fájdalom nélküli lézeres rejuvenációja, illetve az inkontinencia orvoslása. A lézer energiát ad át a szöveteknek, amelyek felső rétegeiben levő víz ezáltal felmelegszik. A víz és a kezelt terület szövetei egyaránt a melegítés hatására elpárolognak, ekkor az így keletkezett kis sérülések (parányi sebek), gyógyulásra késztetik a környező, épen maradt szöveteket. A végeredmény pedig, hogy új kollagénrostok jönnek létre.

Az ablatív frakcionális széndioxiddal történő lézeres bőrfiatalítás – előnye a nem frakcionális lézeres eljárásokkal szemben, hogy a bőr gyógyulási idejét lerövidíti, hiszen a kezelt területen elhelyezkedő szövetet körülvevő egészséges, kezeletlen szövet természetes kötésként funkcionál a gyógyulás során.

A Vagilaser hüvelyi rejuvenációs kezelés szintén a kollagén termelését aktiválja, melynek eredményeképpen a hüvely tónusa fokozódik. A leghatékonyabb nem-sebészi, illetve nem-gyógyszeres lézeres rejuvenáció módszer jelenleg, a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás, a szülés után jelentkező hüvelyfali megereszkedés, a vizeletcsepegés (stressz inkontinencia) megelőzésére és kezelésére.

A kívánt eredmény eléréséhez 1-3 kezelésre van szükség, 4 hetes időközönként.

Izzadásgátlás Botox-szal

A botulinum A neurotoxin egy tisztított fehérje, amely ideiglenesen megakadályozza a kémiai jelátvitelt az izzadságmirigyek idegvégződésein, aminek következtében azok nem választanak ki verejtéket. Ezáltal csökkenti az izzadást a kezelt felületen. A botox hatása a kezelés után általában fél év - 8 hónapig tart. A tartós hatás elérésének érdekében átlagosan 6 havonta javasolt a kezelést megismételni. Természetesen a botox nem kizárólag a hónaljakon alkalmazható izzadáscsökkentésre, hanem minden, erőteljes izzadásra hajlamos testrészen, mint például a homlok, mellkas, derék, lágyék, a tenyerek és a talpak.

Mivel ez utóbbi területek rendkívül érzékenyek, ezért ott felületes érzéstelenítéssel és fagyasztással mérsékeljük az injekció okozta fájdalmakat, csupán néhány injekcióra van szükség ezeken a területeken. A homlokon az izzadásgátlás és a ránctalanítás egy ülésben történik.

Arcszobrászat saját zsírral

A saját zsírral való töltés kisimultabbá, teltebbé teszi az arcot, kézfejet, dekoltázst. Nincsenek allergiás reakciók és műtéti metszések, kizárólag természetes anyagot használunk a beavatkozáshoz. A zsírleszívás során érett, fiatal és zsír-őssejteket egyaránt átültetünk az új helyre, ahol nem csupán volumen pótlás történik, az áthelyezett saját zsír beindít egy regenerációs illetve bio-stimulációs folyamatot. A mezenchimális őssejtek sejtosztódással képesek önmagukat fenntartani és megújítani, valamint differenciálódással képesek más sejteket és szöveteket létrehozni. A fibroblasztokat aktiválásával új kollagén, elasztin rostokat, hyaluronsavat képeznek, az eredmény: a kezelt területet teljes mértékben rejuvenálódik, megfeszül, megfiatalodik.

Drakula terápia

PRP módszer néven is ismert. Az eljárás során a páciens saját vérét alkalmazzuk az esztétikai kezelésekhez. A vért alkotóelmeire bontjuk, a sebgyógyuláshoz és szövet regenerációhoz szükséges növekedési faktort tartalmazó vérlemezkék kerülnek kiválasztásra. A plazma bőrbe történő befecskendezése, vagy mezorollerrel történő bevitele, jelentős fiatalító hatással bír, amelynek eredményeként a megereszkedett bőr megemelkedik, a kisebb ráncok eltűnnek, a bőr tónusa javul, aminek következtében az általános megjelenése sokkal előnyösebb illete fiatalosabb lesz. A kezelés nem mesterséges és az eredmények is a jövőbe mutatóak. Az optimális eredmény elérése érdekében a Drakula terápiát kúraszerűen, fél éven belül elvégzett háromszor végzik, az eredmény pedig másfél - 2 évig tarthat. A 2. kezelés az elsőt 4 héttel, a 3. kezelés pedig fél évvel követi.

Epesavas zsírbontás

Más néven intralipoterápia: a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgáló zsírbontó technika. Az injekció egy olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta a szervezetben természetesen is előfordul. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak, majd a test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

Biztonsága számos klinikai vizsgálattal bizonyított, az eddigi eljárásokkal ellentétben súlyos szövődmények (pl. szövetelhalás a phosphatidilcholin kezeléskor) nem következtek be.

Mezoterápia

Tűs mezoterápia esetén a mezoterápiás eszköz segítségével egy vékony tűn keresztül tudjuk a bőrfelszín alá juttatni a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. A sok apró tűszúrás és az esszenciális tápláló anyagok elősegítik a kollagén és az elasztin termelését a bőrben. A kezelés, megerősíti a bőrt, valamint visszaállítja vitalitását és helyes szerkezetét.