Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 Tavaszi szűrési ajánlatunk

Kedves Látogatónk!
Bizonyára nem mondunk azzal újat, hogy a betegségek nagy része megelőzéssel: azaz rendszeresen végzett, személyre szabott szűrővizsgálattal elkerülhető. Az idejében elvégzett szűrővizsgálatok felderítik az egészségromlásra utaló jeleket.

Hazánkban a daganatos megbetegedések száma igen magas. Ezekre a betegségekre pedig különösen igaz, hogy a rendszeresen végzett szűrésekkel és azok eredményeinek összevetésével már a tünetek kialakulása ELŐTT esély van beavatkozni a kóros folyamatokba és megállítani, visszafordítani azokat!

 

hir3.jpg

Pontosan ezen okokra hivatkozva, valamint azért, mert ezekre az alattomos betegségekre különösen jellemző a sokáig tartó tünetmentesség -  kijelenthetjük azt, hogy ezen betegségek kezelésének eredményessége nagy mértékben függ a felfedezés időpontjától.

Szűrési programunk során sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, elegáns, kellemes környezetben, szakmailag megalapozott protokollok szerint, több szakorvosunk összehangolt munkájának köszönhetően felmérjük fizikai állapotát, terhelhetőségét, a rizikó faktorokat.


Következő szűrési időpontjaink: 2015. március 20., 27., április 6., 13. (péntek)

A szűrés menetéről, valamint az egészségmegőrző szűrővizsgálati csomagajánlatainkról részletes tájékoztatást IDE kattintva talál»

Minden egyes vizsgálatot az adott szakterületen nagy jártassággal rendelkező szakorvos kolléga végez.

A szűrés eredményéről egy héten belül írásban adunk összefoglalást, melyben felhívjuk páciensünk figyelmét az esetleges eltérésekre, tanácsot adunk azok kezelésére, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk."Vigyázzon a testére, lelkére, MAGÁRA, mert évek múltán sokszor hiábavaló a felismerés,

gyakran visszafordíthatatlan a szervezetben okozott kár a nemtörődömség miatt..."