Budai Aranymérleg Benu Gyógyszertár
Szakértő válaszol

Kedves Oltóközpont! Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia.

További vélemények

Egészség Magazin

Értesüljön Egészség Magazinunk legfrissebb számáról, ehhez adja meg nevét és levelezési email címét!
Tekintse meg média megjelenéseinket a fenti linken. Youtube csatornánk megtekintéséhez pedig kattintson a képre!

 

 „Óvjuk azt, ami érték!” – Influenza elleni védőoltás gyermekeknek

Az Amerikai Gyermekgyógyász Akadémia (AAP) szeptember 2-án tette közzé frissített ajánlásait a 2013-14 influenza szezonra vonatkozóan. Fél éves kor felett mindenki számára ajánlott az oltás felvétele!

hir-ovjukamierte.jpg

 

„A gyermekek oltását a lehető legkorábban javasolt megtenni, amint az új oltóanyag elérhető”. Amennyiben a védettség már a vírusok cirkulációja előtt kialakul, annak számos előnye lehet. A vírus folyamatos szerkezeti változásai miatt egy-egy influenza szezon várható lefolyása megjósolhatatlan.

Az influenza vírus a légúti nyálkahártyát fogékonyabbá teszi több egyéb, önmagában kevésbé veszélyes patogén számára. Gyakran ezekben az esetekben alakulnak ki az elhúzódó, gyakran kórházi ellátást is igénylő megbetegedések.

MINDEN INFLUENZA SZEZONBAN EMELKEDIK A BAKTERIÁLIS TÜDŐGYULLADÁSOK, GYERMEKEK ESETÉBEN A  KÖZÉPFÜLTŐ-GYULLADÁSOK SZÁMA IS.

 

hir-ovjukamierte2.jpg


A védettség kialakításával gyakorlatilag ezekkel a kórokozókkal szemben is nagyobb védelmet biztosítunk a szervezetünk számára az őszi-téli hónapokban.

A vírusra különösen a gyermekek és az idősebbek fogékonyak, illetve azok, akiknek valamilyen krónikus betegsége van. (pl: szívbetegség,cukorbetegség, daganatos megbetegedés,lép eltávolítás, stb. )

 

Amennyiben telefonon szeretne időpontot kérni, vagy oltással kapcsolatos kérdése van, keresse Dr. Béres Zsuzsannát a 06 30 937 9349 telefonszámon. - See more at: http://www.budaioltokozpont.hu/blog/ovjuk-azt-ami-ertek-influenza-elleni-vedooltas-gyermekeknek#sthash.0IVOob7g.dpuf

A védettség közel 10 nap alatt már kialakul az oltás beadását követően.

Óvja gyermekét az influenzás megbetegedések ellen.

 

Bővebb információt az alábbi gombra kattintva kaphat:

 


Oltóközpontunkba lehetősége van telefonon, vagy online időpont előjegyzésre.

 

Amennyiben telefonon szeretne időpontot kérni, vagy oltással kapcsolatos kérdése van, keresse Dr. Béres Zsuzsannát a 06 30 937 9349 telefonszámon.

 


A védőoltásokkal kapcsolatos bővebb információt a VÉDŐOLTÁSOK menüpontra kattintva olvashat.